OVER HET BELANG VAN DUILHEID VOOR DE GROEI VAN MENSEN

- Apr 04, 2018-

Over het belang van zorgvuldigheid voor de groei van mensen

Zoals iedereen weet, leven we in de wereld, we moeten voor onszelf of voor anderen werken. Als je de luie man bent, zullen veel mensen je niet mogen, wat is erger, de man die lui is om te werken is meer waarschijnlijk smeken of stelen. Daarom moet iedereen ijverig zijn als hij jong is.

Vanuit mijn oogpunt, ijver is van groot belang in iemands leven en carrière. Er zijn enkele redenen als volgt, ijverige geest is een onmisbare eigenschap die een persoon doet opvallen, omdat de meeste mensen biologisch zijn begiftigd met het vergelijkbare niveau van IQ's , verwacht dat maar weinigen zeer opmerkelijk of laag zijn, tweede ijver leidt tot hulp, luiheid resulteert altijd in mislukking. Een nutteloze man die zich overgeeft aan troost is gedoemd te mislukken. Ongelooflijk, ijver helpt onwetendheid te verwijderen, moeilijkheden te overwinnen en de geest te verlichten.

Al met al moet een persoon hard studeren als hij jong is, zodat hij grote vooruitgang kan boeken, succes kan hebben in het leven en nuttig kan worden voor zijn land. Daarom is die ijver het virtuele ingrediënt voor iemands groei.

Een paar:De Guangzhou-shenzhen-Hong Kong High-speed Railway. Volgende:Houding is alles