Het aanbieden van parkeergelegenheid voor gezinnen om studenten op te halen

- May 29, 2018-

Gisteren, de G uangzhou verkeerspolitie gezamenlijke Y uexiu district onderwijsbureau gelanceerd "verkeerspolitie chan g " plan, vanaf nu voor het kinderpaleis, agentschap in Y uexiu district weg basisschool piloot ingeschakeld "transport voertuigen geparkeerd in de weg" , biedt bijna 150 tijdelijke parkeerplaatsen, ordent de overdracht van de ouders. In de toekomst zal G uangzhou de promotiepiloot geleidelijk uitbreiden volgens de feitelijke situatie.

Rond 7.40 uur gisteren was het verkeer rond de basisschool op Fangqian Road erg soepel. Aan de westkant van de weg voor het verkeerspolitiebureau, is een rij tijdelijke parkeerplaatsen netjes opgezet.  

"Guangzhou neemt alleen de strikte wetshandhaving, verkeersleiding, traditionele maatregelen zoals verkeerscontrole, en in feite, voor kinderen 'gewoon te zijn, of om speciale sessie en stretch te bieden, geef ouders een tijdelijke parkeerplaats, vooral om ervoor te zorgen dat de jongere kinderen zouden de campus kunnen betreden. "Guangzhou verkeerspolitie bestellingsfaciliteiten brigade zhang geïntroduceerd.

sp80502 (7).jpg

Een paar:Het Housing Provident Fund Volgende:Vandaag hebben we een nieuwe collega