Nieuwe langere kogeltrein trein om in juli te starten

- Jun 09, 2018-

Nieuwe, meer langwerkende Bullet Train-trein om in juli te starten

Drie nieuwe langer aanhoudende bullet treinen zullen beginnen op de beijing -shanghai lijn op 1 juli, China Railway Beijing Group Co.Ltd.said vrijdag.

Met een ontworpen snelheid van 350 kilometer per uur, meet de nieuwe trein meer dan 400 meter lengte en heeft 16 rijtuigen, tweemaal zoveel als de huidige, volgens het bureau.it kan bijna 1.200 passagiers vervoeren.

Internet, stroomtoevoer en toeristen in formatiesystemen zijn allemaal opgewaardeerd op de nieuwe treinen, zei Zhangbo, een onderzoeker aan de China Academy of Railway Sciences Corporation Limited.

De langere treinen begonnen in juni met testen in Peking. De Fuxing- of verjongingstreinen, die volledig zijn ontworpen en vervaardigd in China, zijn meer spacioud en energiezuiniger, met een langere levensduur en betere betrouwbaarheid dan eerdere modellen.

In het afgelopen decennium heeft China zijn snel ontwikkelde hogesnelheidsspoorwegen ontwikkeld. Het land heeft heus de langste hogesnelheidstrein ter wereld, waarvan ongeveer een derde is ontworpen om met een snelheid van 350 km per uur te rijden.

Een paar:Acrylproducten Proces Volgende:Yoga