Ketting Show to Sell Products

- Jul 01, 2017-


De oorsprong van de ketting kan worden teruggevoerd tot de lange tijd van de menselijke leeftijd. In die tijd is het dragen van een halsketting niet vanwege de esthetische, maar uit levensbehoeften, utilitaire vereisten zijn veel hoger dan de esthetiek.

Op de ketting is de voorganger hiervan, in het paleolithische tijdperk, ketting weergeven de grot mensen om kleine stenen kralen, kleine Shuo Shi, dierlijke tanden, dierlijke botten en andere lijnen verbonden met de borst na opknoping, ze doen dit om te onthouden , Voor het echte leven handiger. Van het utilitaire doel tot de ontwikkeling van esthetische decoratie, ketting na verschillende jaren van ontwikkeling.

Ketting display met hoogwaardige geïmporteerde acryl frame display, om de ketting oppervlak delicate zachte, glasheldere kleur, elegant uiterlijk, compacte, uniforme vorm harmonie, elegant en edel, en Ambilight, ketting Display elegante sieraden aan te vullen vullen elkaar aan, om het maximaliseren van de Het merkbeeld, de productschoonheid van het Halsbandvertoningproduct en productverkooppunt.

Ketting display in de juwelierszaak speelt een belangrijke rol in de juwelierszaak van het totale ontwerp om het niveau van het merk weer te geven, van de sieraden show rekwisieten kunnen de kwaliteit van het merk laten zien, de details van de boete op de sieraden kunnen vaak geven klanten een diepe indruk, dus sieraden rekwisieten moeten ook veel belang hechten aan het ontwerp en de productie.

Ketting met Chinese stijl

Chinees-stijl traditionele scherm en sieraden lade ontwerp in de algemene sieraden show rekwisieten brengen een ander niveau van culturele ideeën, Ketting Display, zodat sieraden bevat de essentie van cultuur en regio.
Een paar:Lippenstift schermstandaard om de elegante kenmerken van cosmetica naar voren te brengen Volgende:Nagellak displaystandaard Mooi