Bijna 7 van de Russen geloven dat er een wereldregering is: Power Behoort tot de rijken.

- Jul 13, 2018-

[wereldwijde netwerkverslaggever Zhao Yizhen] de Franse "Europese Times" op 12 juli Daily zei, de Russische publieke opinie onderzoeksinstituut alle Russische publieke opinie onderzoekscentrum van de nieuwste poll-resultaten blijkt dat 2/3 (67%) Russen geloven dat de " wereldregering "is een realiteit, het aantal steeg met 22% in 2014.

De peilinggegevens van het hele Russische onderzoeksbureau voor openbare opinie laten zien dat mensen geloven in het bestaan van 'de wereldregering' omdat ze tv-programma's gelezen hebben, of gelezen hebben of horen van kennissen (10%); macht is van de rijken, de wereld wordt gedomineerd door oligarchen (10%) en er zijn groepen en organisaties, waaronder de Verenigde Naties en de NAVO (7%). Tegelijkertijd is 33% van de mensen moeilijk om de vraag te beantwoorden.

Wat betreft het doel van de 'wereldregering', 30% van de respondenten gelooft dat ze macht en invloed hebben, 16% van hen gelooft dat ze geld zijn en rijk worden. 6% van hen speculeerde dat de "wereldregering" gericht zou kunnen zijn op het beheersen van de bevolking, het verkrijgen van persoonlijke belangen en voordelen, en toegewijd is om "schade te berokkenen aan Rusland".

Uit peilingen blijkt dat 24% van de Russen niet in het bestaan van de 'wereldregering' gelooft. 15% geloofde dat het niet kon bestaan omdat elk land zijn eigen regering had; 12% zei dat een groep mensen niet alle landen kon controleren; 7% zei dat er geen bewijs was dat dergelijke organisaties of groepen bestonden. Nog eens 45% van de respondenten was moeilijk te beantwoorden waarom zij niet in het bestaan van de 'wereldregering' geloofden.

Volgens rapporten werd de peiling uitgevoerd van 29 tot 30 mei 2018 en namen 2000 respondenten van 18 jaar of ouder deel aan de peiling, met een statistische fout van niet meer dan 2,2%.


Een paar:Parijs, Frankrijk: Gemeentelijke openbare voorzieningen verbieden plastic rietjes sinds september. Volgende:90, heeft 3 miljoen yuan gedoneerd