Nagellak-rek

- Jun 20, 2018-

Het ministerie van Defensie van de Verenigde Staten en Zuid-Korea hebben onlangs besloten om de jaarlijkse gezamenlijke militaire oefening, bekend als de "B-vrijheidsbewaking", oorspronkelijk gepland voor augustus, op te schorten. De oefening is een van de drie belangrijkste militaire oefeningen in de VS en Zuid-Korea. Dit is de tweede keer dat de twee landen de militaire oefening hebben opgeschort. Aanhangers van het pauze-plan zijn van mening dat het de denuclearisatie van de DVK kan bevorderen, wat volgens de tegenstanders een slag is voor de US ROK-alliantie.


Zuid-Korea's Central Daily zei op de 19 dagen dat het Zuid-Koreaanse Ministerie van Defensie het moratorium op de dag bekendmaakte, zeggend dat de twee partijen zullen blijven onderhandelen over verdere maatregelen, en de twee partijen hebben geen specifiek besluit genomen over de toekomstige gezamenlijke militaire prestaties . De KBS-radiowebsite van Zuid-Korea zei dat hij de opschorting van de drie oefeningen, waaronder "de gratis bewaker van de B", overwoog, maar besloot de "gratis bewaker van B" op te schorten. Naar verwachting zullen Zuid-Korea en de Verenigde Staten de schaal van andere oefeningen of stopoefeningen verder verminderen op basis van een dialoog met de DVK. The Associated Press meldde dat White, een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van defensie, op 18 dagen zei dat de DVK zijn verplichtingen inzake denuclearisering zal vervullen en zal beslissen of een gezamenlijke militaire oefening met de Verenigde Staten en de ROK zal worden uitgevoerd, en de gezamenlijke oefeningen tussen de Verenigde Staten en andere landen in de Stille Oceaan en de Stille Oceaan zal worden voortgezet.


De voorloper van de "gratis bewaker van B" was de "focuslens" -oefening in 1954 en de "oefening van B" in 1968. In 1976 combineerden Han en de Verenigde Staten de oefeningen tot een gezamenlijke militaire oefening van "de focuslens ", en in 2008 werd het omgedoopt tot" de gratis bewaker van de tweede tak. " De oefening is een jaarlijkse regelmatige oefening, die jaarlijks wordt gehouden van augustus tot september gedurende ongeveer twee weken. De eerste uitvoering van de "B" oefent meer prominente civiele componenten uit, waaronder de Zuid-Koreaanse centrale regering, lokale autonome instellingen, de politie-afdeling van de meer dan 3500 instellingen, inclusief de nationale deelname van de belangrijkste anti-terroristische oefeningen en noodhulpevacuatieoefeningen. . In de nasleep van de oefening "gratis bewaking" voerden de twee legers van de Verenigde Staten en de ROK eerst een computersimulatiespel uit en voerden vervolgens grootschalige militaire oefeningen uit om het vermogen te verbeteren om met veel toekomstige dreigingen om te gaan.


Naast de "B-vrijheidsbewakers" omvatten de Koreaanse en Amerikaanse militaire oefeningen, die zich voordoen als een ware oorlog op het Koreaanse schiereiland, ook "cruciale beslissingen, havikhavik" gezamenlijke militaire oefeningen. De oefening bestaat uit een commandopost met de "belangrijkste beslissing", die bestaat uit een computerspel in plaats van een echte soldaat en een veldmanoeuvre van "Vlieger". Het operationele plan wordt gemodelleerd als een haalbaar schema via een specifiek wiskundig model en vervolgens geverifieerd door een militaire modus, waardoor het gevechtsplan beter bruikbaar wordt.


Een paar:Osaka hervatte operatie na een aardbeving met een kracht van 6,1 Volgende:Japan is geslaagd voor het burgerlijk recht amendement