Nagellak displaystandaard Mooi

- Jul 13, 2017-Nagellak-displaystandaard heeft de volgende kenmerken:

Prestaties: alle onderdelen zijn gemaakt van grijs karton van hoge kwaliteit + hoogwaardig golfpapier van papier kan worden gevouwen, kan worden gemonteerd, kan herhaaldelijk worden gebruikt, zonder dat gereedschap is gemonteerd;

Gebruik: reclamepromoties, kortetermijnpromoties, productweergave; Nagellak-displaystandaard geschikt voor plaatsing in supermarkten, winkelcentra, winkels, grote winkels en andere plaatsen;

Voordelen: goedkoop, groen, kleurrijk, het einde van de winkelreclame-tool;

Ontwerp: kan worden ontworpen volgens klanttekeningen, nagellak Display Stand kan ook in overeenstemming zijn met de eisen van de klant, productontwerp.

Nagellak-displaystandaard met hoogwaardig golfkarton van prachtige patronen: modelleringsroman, mooie kleur, gemakkelijk transport, lage kosten is een nieuwe generatie winkelcentra die display-benodigdheden voor supermarkten tentoonstelt.

Nagellak display stand kan elke montage en demontage zijn, nagellak display stand de meest visuele impact, reclame en weergave effect geweldig! Redelijke wetenschappelijke structuur, mooie uitstraling, op het winkelcentrum, supermarkten, apotheek reclame-effect is zeer belangrijk.

Nagellak-display staat voor de hele winkel om een ​​soort ijs- en ijstextuur te creëren, mensen schijnen, verfrissend, extreem koud. Nu is het glasmateriaal dat op de markt is meer en meer tentoonstellingen, glazen tentoonstellingen hebben een fragiele ziel, de oost-standaard, Nagellak-presentatiestand dus in de decoratie moeten we voorzichtig zijn. Eerste glastentoonstelling broos, make-up displaystandaard, niet gemakkelijk te verplaatsen, dus de glazen tentoonstelling met een goede installatie op een relatief vaste plaats, bewegen niet vaak heen en weer.

Nagellak display stand scrub als u meer aandacht besteedt aan het display van het display, want het is een dunne laag aluminium oppervlak, het is gemakkelijk om gekrast te worden, vooral de chassis showcase, neem het chassis, trek om een ​​paar dagen te trekken. oppervlak van het aluminium doorgestreept, dus we moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van de vitrine. Toon de kenmerken van de showcase fabriek en professionele stofvrije spuitverf kamer, nagellak display stand in de productie van materialen toepassingen, technologie-ontwikkeling, kwaliteitscontrole en productieprocessen hebben strikte normen, elk detail is streven naar perfectie, evenals meer in de branche Geschoolde werknemers, dus een vitrine kan de efficiëntie van de productie enorm verbeteren!


Een paar:Ketting Show to Sell Products Volgende:Sieraden display transporteren sieraden Productinformatie