Nagellak Display Rack is zeer praktisch

- Sep 28, 2017-

Nagelolie display frame geïmporteerde acryl grondstoffen, uitstekende afwerking, eenvoudig en genereus, praktisch zeer sterk, nagellak Display Stand kan verticaal worden geplaatst met een wetenschappelijke en redelijke, veilige en duurzame, demontage handige, modellering rijke kenmerken.

Nagellak-displayframe is een opvouwbaar, demontabel, docking-systeem. Het kan gebaseerd zijn op het displayontwerp van verschillende delen van de eigenlijke site en willekeurig worden gecombineerd in promotie-eenheden, achtergrondpanelen, partities en andere soorten weergaveapparatuur, nagellak-displaystandaard en de originele structuur van de plaat op basis van de installatie. van scheidingswanden, bars, haken en andere accessoires, de samenstelling van het ontwerp van een andere stijl van het effect.

Nagellak Display rack-functies

1. Goede vorm, niet gemakkelijk te doorbreken. Vergeleken met de veelgebruikte glas- en gewone kunststofproducten op de markt, Nail Polish Display Stand, zijn de voordelen van nieuw materiaal acryl zeer voor de hand liggend.

2. Goede overbrenging, sterke weerstand en goede plasticiteit. Vergeleken met gewone kunststofmaterialen is de doorlaatbaarheid van acrylverf het transparante type acrylplaat, zelfs beter dan glas. Vergeleken met de traditionele materialen zoals glas, zijn de voordelen van acryl prominenter, Nail Polish Display Stand waarin het gevecht tegen sterk het voor de hand liggende voordeel is. Er wordt gezegd dat in sommige landen duidelijke wetgeving heeft vastgesteld, kinderactiviteiten in de vensterglas is alle vervanging van acrylplaten, juist vanwege de sterke weerstand, niet gemakkelijk te breken.

3. Eenvoudig te verwerken. Acryl in 180 ℃ als zachte, plastische vorm, temperatuurkoeling tot kamertemperatuur kan worden gestereotypeerd.

4. Lichtgewicht. Nagellak displaystandaard Acryl materiaal dichtheid is kleiner dan glas, veel lichter dan dezelfde kwaliteit van het materiaal.


Een paar:Hoe blijven acrylproducten kleven Volgende:Sieraden Display Spread Merkcultuur