Mijn kijk op dierenwelzijn

- Apr 06, 2018-

Mijn visie op dierenwelzijn

Het afgelopen jaar was er een dramatische campagne om berengelen te winnen, terwijl het thema dierenwelzijn in de publieke discussie wordt geïntroduceerd. Mensen gaan beseffen dat beren niet alleen de dagelijkse kwelling ondergaan, maar ook andere dieren worden opgeofferd aan de mens.

Aan de ene kant beschouwen een aantal mensen het als vanzelfsprekend dat de belangen van mensen belangrijker zijn dan die van dieren. Daarnaast beweren ze dat dieren zich niet bewust bewust zijn van een slechte welvaart. Anderen beweren echter dat het egoïstisch is. en wreed om te profiteren van dieren, ongeacht hun welzijn in het belang van de mens. In plaats van als minderwaardige soorten te worden beschouwd als menselijke wezens, worden dieren gelijk aan mannen geboren en hebben zij recht op ongedifferentieerde behandeling.

Naar mijn mening is het onrealistisch om het gebruik van dieren op het gebied van medicatie, experiment en voedselproductie te verbieden. Het is echter de plicht van de mens om zoveel mogelijk leed en pijn bij de procedures zoveel mogelijk te beperken.

Een paar:De persoon die ik het meest wil bedanken Volgende:Een korte introductie van mezelf