Mijn favoriete dier

- Apr 16, 2018-

Mijn favoriete dier

Dieren zijn goede vrienden van mensen. Ze kunnen niet praten, maar ze begeleiden ons altijd in stilte, wat ons oneindig veel plezier oplevert. Veel mensen hebben huisdieren en ik zou op een dag graag mijn eigen huisdieren willen hebben.

Mijn favoriete dieren zijn de kat. Ik denk dat de kat heel schattig is. Als je haar goed kent, zal hij heel plakkerig worden en je een gevoel van voldoening geven. Een andere reden waarom ik van katten hou, is dat ik denk dat veel katten volgzaam zijn .Ik houd niet van dieren die er woest uitzien.

Misschien zou je het mij willen vragen, want ik hou zoveel van katten, waarom zou ik nu geen kat hebben? Naar mijn mening zullen we verantwoordelijk zijn voor onze huisdieren. Als je denkt dat je niet in staat bent om goed voor de dieren te zorgen huisdieren, het begin dat je niet doet, laat de huisdieren niet tot ongelukkigheid komen.

Momenteel ben ik een beetje druk, ik heb heel weinig vrije tijd. Ik heb niet echt de tijd en energie om voor een huisdier te zorgen. Dus ook al houd ik van katten, ik zal huisdieren houden totdat ik kan zorgen voor Op die manier zouden zowel mijn kat als ik gelukkig zijn.

Je zou ook je eigen favoriete dieren moeten hebben, dus, wat is je favoriete dier?

Een paar:Dank mijn collega's Volgende:Engels leren is een continu proces.