Ochtend lezing

- Oct 20, 2016-


Ochtend lezing


Goedemorgen! Dit is Lucy Xiang. Vandaag wil ik praten over de ochtend lezen. We associëren altijd lezen met school, de studenten terug naar school lezen voor goede goede studie ochtend. Nou,We lezen het ongeveer 30 minuten elke ochtendin ons bedrijf, de ochtend lezing boeken genoemd levende manier bestudeert de goede geest.


De schrijver is DAO T T FU uit Japan. Hij is een beroemde schrijver, en hij is dood lijkt al, ik donand #39; t weet waarom hij dit boek, misschien zijn leven is zo niet goed, en ontmoette veel moeite gedurende zijn hele leven, en misschien niets schrijven, maar werk was het leven voor hem. Ik donand #39; t zoals Japans, evenals hem ook al beroemde haren, van crouse witte ik donand #39; t zoals zijn schrijven ook. Iemand proberen te veranderen oneand #39, sphilosophy en wereld kijk, ik donand #39; t denk dat het werkt. Zo zou ik liever kiezen voor Marx. Er wordt gesproken over wat het leven van betekenis in het boek, het antwoord is temper oneand #39; s ziel... Dit is een grote vragen. het vermeldt werk hard, niet lui, en dringen erop aan om te doen.


Misschien is het goed boek waard mensen lezen, probeer te denken.


Bedankt voor uw lezing!


Lucy Xiang


(ons hoofdproduct is uitstekende modevormgeving lucite acryl cosmetische display, make-up organisator, e.g.lipstick weergave, nagellak display, oogschaduw display, borstel display, display lade)


Een paar:Hoe te poetsen acryl door afslijping Volgende:Wees altijd dankbaar aan de mensen om je heen.