Morning Reading

- Apr 12, 2018-

Ochtend lezen

Er is een regel in ons bedrijf dat we elke ochtend vroeg moeten lezen. Ik denk dat het een zeer zinvolle zaak is. We zullen zelden naar de boeken gaan na de werken en het bedrijf geeft ons de kans om elke dag iets nuttigs te leren.

We lezen een artikel per dag, en dan nodigen we een aantal van ons uit om zijn leeservaring te delen. Ik vind dit een heel goede oefening. Je kunt van gedachten wisselen met elkaar en ons meer laten weten over onze collega's. We werken na het lezen van de ochtend , waardoor ik me energiek en gepassioneerd voel, dus ik hoop dat deze verordening kan doorgaan.

Ieder van ons heeft om de beurt de ochtendlezing georganiseerd, wat betekent dat iedereen een kans heeft om aan de macht te komen, ik denk dat dit heel goed is, omdat sommige mensen introvert zijn en gemakkelijk verlegen, hun ideeën durven uiten in het openbaar, ik denk dat dit een zeer goede kans is, onze moed en welsprekendheid kan uitoefenen, laat ons meer en meer zelfvertrouwen krijgen.

Nou, dat is alles wat ik vandaag wil delen. Ik zie je morgen. Veel succes.

Een paar:Zte's Case komt voor een grote ommekeer: het helpt zijn bedrijf te herstellen. Volgende:Acrylglazen vertoningsrek