Materiaal van badkamermeubel

- Jul 03, 2018-

1. Massief hout, dat is gemaakt van massief hout na destillatie en dehydratatie, wordt verwerkt door N-waterdichtingsproces. Tafel (of bekken) kan gebruik maken van glas, keramiek, steen en kunststeen, evenals hetzelfde materiaal als de kast, de functies zijn natuurlijke stijl, eenvoudig, elegant, kunnen volledig de huisstijl en identiteit van de meester belichamen, na vele waterdichting en bakproces, de waterbestendige prestaties zijn zeer goed, maar het massief houten kastlichaam is het meest. De grote spijt is dat als de omgeving erg droog is (zoals airconditioning, tuyere of natuurlijke droging, zoals Xinjiang, bijvoorbeeld), het gemakkelijk te kraken is, dus wordt de natte katoenen doek vaak gebruikt en wattenstaafje bij onderhoud.

2, keramiek, verwijst naar het keramische lichaam direct gebakken volgens het lichaam van de vorm, de tafel is over het algemeen keramiek. De kenmerken zijn gemakkelijk te hanteren, wat het heldere en heldere ritme van de eigenaar volledig kan weerspiegelen, maar keramiek zijn fragiele objecten. Als zware voorwerpen toeslaan, zijn ze gemakkelijk te beschadigen.

3, klasse PVC, de kast kan worden gemaakt volgens de houtverwerkingstechnologie. De grondstof van de kast is PVC-schuimplaat en de mesa is ook vergelijkbaar met massief hout. Het wordt gekenmerkt door goede waterdichte prestaties en de kleur van de verf is helder en helder. Het is geschikt voor consumenten van het modieuze avant-gardistische type, maar de PVC-plaat zal worden onderworpen aan krachtvervorming wanneer deze zwaartekracht heeft en niet gedurende lange tijd kan worden hersteld. Dus het lichaam van dit soort kast is over het algemeen niet groot en het gewicht is klein.

Hieronder vindt u onze nieuwe heldere acryl make-up organizer met laden, het met een grote capaciteit, als u er een in uw badkamerkast plaatst, zal dit u helpen meer ruimte te besparen voor uw andere levende goederen.

Clear Acrylic Makeup Organizer With Drawers (3).jpg


Een paar:Het record voor 's werelds hoogste laagste temperatuur was ingesteld op 42,6 graden Celsius Volgende:Wetenschappers: NASA-detectoren kunnen per ongeluk het bewijs van leven op Mars vernietigen.