Woonkamer opslag en organisatie

- Jun 19, 2018-

De woonkamer is een belangrijke plek om de smaak van de meester te laten zien, maar de woonkamer is immers beperkt. Hoe zet je alle artikelen op orde en laat je de woonkamer een unieke smaak en levensstijl weergeven? Een paar trucs om op te lossen!

1. hoewel sommige opslagruimte onder uw neus ligt, wordt dit door ons vaak genegeerd. Net als dit geval is het een goede keuze om een ingebouwde ontvangende kast aan de ene kant van de bank te ontwerpen. De scheidingswand zal de ruimte van elkaar scheiden, hoewel het gebied klein is, speelt het ook een bepaalde rol.

2., plaats een vlakke, platte kast op de muur van de woonkamer en plaats deze in de muur om veel artikelen te absorberen, zodat de hoekruimte volledig benut kan worden. Aan de bovenkant kun je een plank maken en je kunt er ook boeken en artikelen op zetten. Het gebruik van muren als een boekblok is het beste gebruik.

3. als uw huisbank niet aan de muur is geplaatst, kan de ruimte aan de achterkant van de bank ook goed worden gebruikt, een hoekopnamekast vormen en meerdere lagen ontwerpen.

De ontvanger is niet noodzakelijkerwijs een vierkant of rechthoekig, dit is niet een te regelmatig ontvangend kader, geplaatst in de woonkamer, kan niet alleen een bepaalde rol spelen bij het ontvangen, maar ook om de rol van decoratie te spelen, om ruimte te vergroten het gevoel van verandering.

5. als uw woonkamer groot genoeg is, is de grote opbergkast de beste manier om het probleem met opslag op te lossen. Door de opbergkast aan de muur te plaatsen, kan het partitieontwerp van veel compartimenten niet alleen de krachtige functie van verzameling weergeven, maar ook de rol van display spelen.


Hieronder vindt u ons nieuwe ontwerp roterende cosmetische organizer, als uw woonkamer of badkamer niet erg netjes is, wilt u uw cosmetica of andere accessoires op de plaats houden, onze roterende cosmetische organizer is een goede keuze.

rotating cosmetic organizer (6).jpg

Een paar:De Verenigde Staten hebben sancties aangekondigd tegen 5 entiteiten en 3 personen met betrekking tot Rusland Volgende:Ouders moeten het zien