Klein dier

- Nov 07, 2016-

Weinig animil-muis


Vandaag,Letand #39; s praten over de muis, de inpiration is uitmijn collega draagt een mooi T shirt welke printtingMickey muis. De eerste indruk van muis als van crouse, mensen haten hen, omdat zij onze heerlijke koekjes of brood eten zullen en zelfs de groene planten Epipremnum aureum, gebroken onze bureau of meubilair en doorlopen peopleand #39; s footcaused vrouwen en Childrenand #39; schrikken. Nou, mensen altijd zeggen doden de muis wanneer er een muis uitgevoerd. het funning ding is katten zijn niet verantwoordelijk voor het vangen van de muis niet meer, misschien zijn ze te lui als gevolg van het hoge qulity luxure leven.

Muis zijn knaagdieren, zoogdieren, knaagdieren knaagdier knaagdieren. Haar belangrijkste functie is het lichaam was conische ontwikkelden snijtanden, geen wortel van de tand, levenslange groei, gemeenschappelijk te dragen korte materiaal; actie snel; op plantaardig voedsel, en sommige omnivoor; De muis is een knaagdier met een klein lichaam. Er zijn meer dan 450 soorten muizen in de wereld. Muizen zijn een van de meest primitieve zoogdieren in bestaan, ze zijn sterk, talrijk, en reproduceren erg snel, flexibel, bijna om het even wat te eten, waar te wonen. Muizen zullen gaten, op de boom, en de pest epidemie hemorragische koorts, leptospirose en andere ziekteverwekkers kunnen verspreiden. Maar de muis biedt mensen met talloze drug experimentele gegevens.


Lucy

{Onze hoofdproduct is acryl cosmetische display make-up organisator, acryl telefoon accessoires dipslay, acryl elektronische sigaret vloeibaar display en anderen}Een paar:Hot Sale acryl make-up 4 lade Volgende:Onze Designer