Lipstick Display Stand In Acryl Materiaal

- Jun 02, 2017-

Lipstick display stand, het gebruik van hoogwaardige acrylmaterialen, het snijden, polijsten, zeefdruk en andere productie van. De combinatie van kleur, unieke vormvorming, en beter brengen de elegante eigenschappen van cosmetica uit.

De lippenstiftweergave speelt een belangrijke rol in het echte werk, Lipstick Display Stand, zoals het gebruik van hem om het product te tonen, de familie heeft hem gebruikt om de familie te versieren, maar wat is de lippenstiftweergave? Of lippenstiftweergave is wat te doen? Welke rol speelt hij in het echte leven?

Het zogenaamde lipstick display is ook een van de vele acrylproducten, Lipstick Display Stand is gemaakt van transparant acrylblad, hij vergeleken met andere materialen hebben de volgende voordelen!

1, waarbij het glas kan worden vergeleken met de lichtdoorlatendheid, maar de dichtheid is slechts de helft van het glas,

2, het is niet zo broos als het glas, Lipstick Display Stand, zelfs als de schade niet de vorming van scherpe glasstukken heeft, waardoor de persoonlijke veiligheid schade oplost,

3, zijn slijtvastheid en aluminium dicht bij het kan een verscheidenheid van chemicaliën van tijd tot tijd corrosie.

Tegelijkertijd kan de productie van lipstick display stand worden gebruikt wanneer het juiste druk- of spuitproces, Lipstick Display op zijn oppervlak staat voor een zekere mate van decoratie en landscaping effect.


Een paar:Wine Show om de Wijnindustriecirculatie te bevorderen Volgende:5 Tier Cosmetic Organizers