Engels leren is een continu proces.

- Apr 14, 2018-

Leren is een continu proces

Leren is iets dat je de hele tijd moet doen, en als je slechts drie minuten hitte hebt en drie dagen lang twee dagen hebt gevist, kun je niets leren.

Zoals het gezegde luidt: drie dagen zonder lezen, drie dagen geboren probeer het niet. Zelfs als je vandaag een kennis hebt, een vaardigheid leert, je ook vaak moet beoordelen, vaak gebruik maakt van de vaardigheden, of je geleidelijk aan niet vertrouwd bent. het is verloren of zoiets is waar.

Neem de tijd om Engels te leren, ook al herinner je je het woord vandaag, bedoel niet dat je het morgen nog zou herinneren. Je moet contact opnemen om elke dag Engelse woorden te beoordelen, je moet elke dag reciteren om deze dingen voor altijd in je brein te bewaren.

Hier zijn een paar manieren om Engels te leren, waarvan ik hoop dat ik je kan helpen. Ten eerste, je zou dagelijks Engels nieuws moeten lezen, en de woorden markeren die je niet begrijpt, dan de betekenis ervan controleren en het reciteren. Ten tweede, jij kan luisteren naar een aantal Engelse liedjes of enkele Engelse films bekijken, die je helpen je taalgevoel te begrijpen. Ten derde kun je in het dagelijks leven proberen te communiceren met anderen in het Engels. Ik denk dat oefenen de snelste manier is om het vermogen van mensen te verbeteren.

Dat is alles wat ik je vandaag moet vertellen, ik hoop dat het je zal helpen, een goed weekend zal hebben en ik zie je volgende week.

Een paar:Mijn favoriete dier Volgende:Het belang van communicatie