Kitty Team, een prachtig Team In Tinya

- Nov 14, 2016-

Er zijn drie verkoopteams in ons bedrijf. Één team is binnenlandse verkoopteam en de andere twee zijn verkoopteam van de buitenlandse handel. Elk team bestaat uit drie leden.

Ons team is "Kitty Team". Onze slogan is "kitty kitty, geld!". De overige twee leden van onze fractie zijn Kiki en Lucy. Kiki is verantwoordelijk voor onze fractie. Help ons probleem op te lossen wanneer we wat in het leven ondervinden of werken. Ons buitenlandse handel kennis te leren. Lucy is niet alleen mijn collega, maar ook mijn kamergenoot. Ze is een moeder en een zeer vriendelijke en geduldige persoon. Ze werkt hard als ze op het werk. Elke dag na het werk, noem ze haar dochter, vertellen verhalen en groeten. Ze is een zeer krachtige en optimistische persoon in leven. Ze brengt ons altijd een heleboel gelach.

Onze ploeg won de eerste plaats in de PK van drie groep vorige maand. We zijn echt blij en trots. We zullen harder werken om te streven naar betere resultaten. Ik ben zeker "Kitty Team" is de beste. Alleen vechten!


Een paar:Gelukkig reizen In Huizhou Volgende:Onze monster kamer