Huisdieren houden

- Apr 24, 2018-

Huisdieren houden

Het valt niet te ontkennen dat het houden van huisdieren tegenwoordig een fel bediscussieerd onderwerp is. Sommige mensen beweren dat het houden van huisdieren een goede zaak is. Ze geloven dat huisdieren, zoals katten en honden, de eenzaamheid van ouderen en andere sociale partners kunnen verlichten. leden die om deze reden of dat zijn beperkt tot hun huis. Ze beweren ook dat het houden van huisdieren de mensheid helpt de wereld van dieren te begrijpen en positieve gevoelens jegens hen te ontwikkelen.

Anderen houden echter het tegenovergestelde standpunt. Ze beschouwen het houden van huisdieren als een nutteloos maar schadelijk ding om te doen. Ten eerste kunnen huisdieren ziekten overbrengen. Ten tweede zijn de geluiden en mest van huisdieren bronnen van vervuiling. Last but not least, zoals veel zeldzame vogels en dieren worden als huisdier gehouden, ze zullen zeker op grote schaal worden bejaagd, wat een bedreiging vormt voor de balans van het ecosysteem.

Met de argumenten van beide kanten ben ik geneigd om het eens te zijn met de laatste. Hoe dan ook, we kunnen onze eenzaamheid verminderen en ons op andere manieren naar dieren uitdrukken. En het is mijn overtuiging dat alleen door de mens en andere soorten op een gelijke basis te plaatsen, we verwachten een levendige en kleurrijke wereld te hebben.

Een paar:Wat Is zeefdruk afdrukken Volgende:De kracht van samenwerking