Sieraden display transporteren sieraden Productinformatie

- Sep 19, 2017-


Juwelenvertoning om juwelenproducten en ontwerp-gerelateerde informatierol te verspreiden. In de vroege fase van ontwerpactiviteiten, het is de ontwerpers, klanten, productie en verwerking van personeel en afdelingen van de communicatie tussen de media, op hetzelfde moment in de late productie en verwerking en verkoop activiteiten zijn ook ondernemingen, Jewelry Display-producten en consumentencommunicatie brug.

(a) De rol van de designlink in de link voor het ontwerpen van sieraden, het display van sieraden is onderverdeeld in sieraden ontwerppatronen en sieraden model display twee vormen.

1. In de sieraden ontwerp project dat de onderneming zelfstandig ontwikkelt, meestal in de ontwerpfase van het project door middel van drie weergaven, het effect van de vorm van sieraden display, Jewelry Display om de ontwerpers, ontwerpers en zakelijke besluitvorming afdelingen tussen de communicatie, ter voorbereiding op de afronding van het programma; in het opdrachtgevende ontwerpproject, Sieraden Toon de ontwerper in de duidelijke wensen van de klant na het ontwerpvoorstel, Over het algemeen moet worden getoond in de vorm van sieraden om tijdig met klanten te communiceren, door het effect van de grafiek om het gemak van de klant anticiperen op het effect van het dragen van het eindproduct en verschillende afstemmingsprogramma's. Sieraden Geef de behoeften en feedback van de klant weer om het voorstel aan te passen en aan te passen.

2. Na de voltooiing van fijn ontwerp, was, plastiek, gips en andere materialen om juwelen modelvertoning te maken, om ontwerpers en andere personeelsleden te helpen om tijdig ontwerp en verwerking van diverse problemen en gebreken te vinden, Juwelenvertoning zoals de zwaartepuntinstabiliteit Hangers kunnen niet dragen, enz. Zichtbaar, sieraden display voor het ontwerp van de wijziging en verbetering van de geboden voorwaarden, vooral in het nieuwe, het gebruik van waardevolle grondstoffen, aangepaste sieraden ontwikkeling om het risico te verminderen, Sieraden Display verbeteren het slagingspercentage van ontwerp en ontwikkeling en klanttevredenheid.

(ii) rol in de juwelenketen van de verkoopketen verwijst naar het bedrijf om de verkoop te bevorderen, een alomvattende conceptie, een plan en implementatie van de display en visuele communicatie van het product alsmede de verkoop- en winkelomgeving om te voldoen aan de behoeften van de producenten, promotors en consumenten, Jewelry Display en om een ​​meer wetenschappelijke, rationele en meer in lijn met de fysieke en mentale leefomgeving van mensen van het totale ontwerp te creëren. Sieraden display in de verkoop link, vooral om de aandacht van klanten te trekken, sieraden Display transporteren sieraden productinformatie, om consumenten te stimuleren om de wens voor het hoofddoel te kopen. Sieraden industrie ontwikkelde landen en regio's hebben altijd groot belang gehecht aan het sieraden display onderzoek, er zijn gespecialiseerde ontwerpers om deel te nemen aan dit werk, in het display, verpakkingsmaterialen, stijl ontwerp, collocatie in kleur heeft speciale aandacht, sieraden display manier is constant nieuw . Maar op dit moment in de binnenlandse markt verkoop link, sieraden display sieraden display is gemakkelijk te worden genegeerd door ondernemingen en ontwerpers, de mate van aandacht is niet hoog, meestal sieraden in natura direct de belangrijkste tonen, tonen de vorm van een single, hoewel sieraden in natura let op om het ware gevoel en beroep weer te geven, maar door tijd, ruimte, locatie en andere fysieke beperkingen is er een zeker nadeel.

Typen en kenmerken van sieraden display

Statische sieraden zijn de meest voorkomende vorm van sieraden, omdat klanten op deze traditionele manier kunnen zien en contact maken met de fysieke producten, waardoor psychologische problemen worden verminderd en ze zeker vertrouwen kopen. Daarom worden algemene verkoopterminals zoals sieraden in het winkelcentrum getoond.

Weergave-eisen voor het weergeven van sieraden

(1) Begrijp de bedrijfscultuur, begrijp de ontwerpstijl en beperkingen van het bedrijf. Identificeer de elementen die moeten en moeten worden benadrukt.

(2) moet de onderneming vrijmaken om informatie over te dragen aan het publiek, Jewelry Display stelt de productlocalisatie in.

(3) Het onderzoek naar de omgeving, ongeacht het gebruik van de halve Wai en het type weergaveruimte en de volledige omtrek en het type weergaveluimte, moet verschillend zijn.

(4) Juwelier is een hoogwaardige professionele winkel. Indoor omgeving moet waardig zijn, elegant, ruimtestructuur ontwerp moet gemakkelijk zijn voor klanten om te stromen, kijken, Sieraden Display moet ook aandacht besteden aan de opslag en anti-diefstal-functie display design.

Merkweergave van verschillende sieraden

Volgens het lokale economische niveau, marktconcurrentie, Jewelry Display consumentenkwaliteit en andere factoren besloten, zijn er over het algemeen 3 soorten situaties:

De luxe van de stad consumentenplaats, de hoeveelheid goederen is klein, om de luxe sieraden voornamelijk, heeft de vaste stijl. Weergeven in de vorm van onderdelen, de stijl van elke grondstof benadrukken, het nobel gevoel versterken.

De plaats van de massapubliek van de stad, de hoeveelheid goederen is relatief veel, de warenstijl is divers, heeft niet de vaste stijl, velen nemen de reserveonderdelen om de plaat op de manier te voegen, componeert vele soorten modellering en het niveau, bereikt de esthetische, en de commodity rijke effect, daarom is momenteel aanvaard door de meeste juweliers.

Kleine en middelgrote stad / regio sieraden Winkel, sieraden Toon het basisgebruik van goederen die in de bergen worden verkocht, het aantal gebruikte rekwisieten, het grootste deel van de hele plaat of intensieve soort goederen, voor klanten met voldoende volume, de keuze voor een een groot gevoel van ongrijpbaarheid wanneer klanten een gevoel van vertrouwen hebben om klanten aan te trekken.


Een paar:Nagellak displaystandaard Mooi Volgende:Sieraden Display Transporteren Sieraden Producten Informatie