Japan Samurai: Te frissen Up voordat de slag bij vak op elk gewenst moment na

- Jan 14, 2016-

In tegenstelling tot de Japanse road en County Road, de Chinese manier is "metafysische weg die, en onder dat de gas", de Japanse als weg gas, of het is Chinees of Europees, en tot slot we een cultuur van Japan zien en afgewerkt met zuiver Europese cultuur anders is.

Japan in de Middeleeuwen er was een zeer bekende Chinese concept, genaamd fuzzy Han en gebieden, is niet zo helder en fuzzy. De moderne tijd, stelde hij een concept genaamd compromis en Oceaan.

De weg van de Chinese cultuur, geopolitiek, geografie en US Customs een relatie hebben, we zijn dergelijke een groot land, uitgestrekt gebied en overvloedige hulpbronnen, veel te slordig. Lao-Zhuang verteld "weg in het puin", maar wat is? Het is aan iedereen naar verlichting. Japanners zijn niet, zei hij, is een ceremoniële, is een ritueel. In de praktijk, kunt u het aanraakt, kunt u de praktijk in plaats van verlichting.

Bijvoorbeeld Japan ikebana, Japanse bloem net als het concept van mensen, zoals ik al vaak zei wat? Dit is niet het antwoord, hoe doen u antwoord op wat is dit? Nee, ik heb geen idee. Iedereen kan zeggen dat een heleboel mensen zijn. Verklaring is hetzelfde zodat de Japanse weergave van bloemen, tien tien, maar Japanse bloem hebben een algemeen principe genaamd "verdriet", veroorzaakt een gevoel van rouw is zijn blik op de bloemen. Dit is verschillend van ons begrip van Chinese, object na het onderwerp een soort van gevoel, dit gevoel is een soort van rouw.

En oude Griekenland zijn niet hetzelfde. Oude Griekenland waargenomen het object is cognitieve--wat is het heelal, wat is de aard van het--ik heb te gebruiken een logische, een rationele ding om te beschrijven, en genereert vervolgens een kennis structuur om te voldoen aan de objectieve wereld. Oude Griekenland alles is cognitieve in de natuur, Japan verschilt, Japan wordt waargenomen.


Een paar:Stenen ijdelheid geval vak kleurvakken Volgende:Oude mysterie vak ijdelheid geval verdacht