Japan is geslaagd voor het burgerlijk recht amendement

- Jun 14, 2018-

Japan heeft de Civil Law-wijziging aangenomen

      Volgens gerapporteerd, 13, op de plenaire vergadering van de senaat in Japan, door de meerderheid van de regerende partij in het voordeel van de wijziging van het burgerlijk recht De wijziging zal zijn van de huidige 20 volwassenen leeftijd verlaagd tot 18 amendement zal effectief zijn vanaf 1 april 2022 Op dit moment, de definitie van volwassenen in 1876, zal het meer dan 140 jaar geleden zijn sinds de eerste verandering.

Het amendement verhoogt de leeftijd waarop vrouwen kunnen trouwen tot 18 jaar vanaf 16. De afschaffing van de leeftijd van huwelijkskloof was de eerste sinds de inwerkingtreding van het burgerlijk wetboek (het familierecht) in 1898. Op dit moment kunnen alleen volwassenen trouwen, niet langer toestemming van de ouders nodig.

Het amendement zou ook volwassenen van 18 en 19 jaar oud maken, waardoor ouders contracten kunnen ondertekenen en kredietkaarten kunnen aanvragen zonder hun toestemming. Andere delen van de leeftijdsvereiste, zoals het verkrijgen van een paspoort van 10 jaar en het wijzigen van een genderapplicatie, zullen ook nodig zijn wordt gewijzigd in 18.

Aan de andere kant, gezien de gezondheidsrisico's van de jongeren en het probleem van gokverslaving aan alcohol, kan roken van de leeftijd van het paard en wielrennen op de 20-jarige leeftijd onveranderd blijven. Bovendien, als de jonge leeftijd voor strafzaken van onder de 20 jaar oud tot 18 jaar oud, of het nu is aangepast op de jeugdwetgeving, zal nog besproken worden in de juridische evaluatievergadering. Maar sommigen maken zich zorgen dat de 18- en 19-jarigen gemakkelijk bij geschillen betrokken zijn, daarom hebben de Japanse regering en de regeringspartij op het congres geslaagd voor het wijzigingsamendement van de wet inzake consumentenovereenkomsten

Voor jongeren, onder de dekking van het liefdesbord contractfraude, de macht hebben om te verwijderen, zoals we hebben geleerd, bij toeval op volwassen leeftijd is 2007 van nationaal recht, de wet bepaald in de stemmingsleeftijd op 18 jaar of ouder, de discussie over de leeftijd van volwassenen begon met zijn doel om te worden teruggebracht tot de stemmingsleeftijd van 18 jaar, en er bij jongeren op aan te dringen deel te nemen aan sociale activiteiten.


Een paar:Nagellak-rek Volgende:Bevestig uw ogen