In Londen het vorige eeuw exquise make-up vak

- Jan 14, 2016-

Goldsmiths Hall, Londen op 31 mei, een tentoonstelling over zien zijn van de 20 's tot de 70 's van vorige eeuw exquise make-up vak.

De Hall is meer dan 300 exposities van de beroemde juweliers, zoals Cartier, baoshilong, Van Cleef Albemarle, Verenigde Staten-enz. Enkele van de exposities van de tentoonstellingen van het Museum in Peking. "Dit is een zeer bijzondere tentoonstelling," vertelde curator meileiduote·aiselindun-Smith Xinhua zei, "vanaf de 16e eeuw Goldsmith Guild hier, deze tentoonstelling zodat bezoekers meer over sieraden maken weten, het heeft betrekking op een keer vergeten hoek, en nu dit gebied is het aantrekken van meer belang."

Make-up Kit op weergave niet alleen blik weelderige, ontwerp is ook zeer nuttig, hoewel zeer klein, maar als u wilt laten items zoals Combs, lippenstift, spiegels, sommige vakken ook zette zijn pen en Blocnote.

Vertonen een huanghuali houten doos in de Qing-dynastie in die versierd met moeder van koraal, parel en turkoois, antieke. En vele andere exposities lijkt "Chinese kenmerken". Mijnheer Etherington-Smith verklaarde dat zij "Shanghai stijl" kunst.


Een paar:Oude Plastic flessen make-up ijdelheid geval Volgende:Stenen ijdelheid geval vak kleurvakken