Ik hou van zingen

- Apr 18, 2018-

ik hou van zingen

Iedereen heeft zijn eigen hobby, sommige mensen houden van sporten, sommige mensen houden van tekenen, sommige mensen houden van dansen, sommige mensen spelen graag, mijn favoriet is zingen.

Ik weet niet sinds wanneer, ik werd geleidelijk verliefd op de muziek, bijna elke dag om naar muziek te luisteren, maakt niet uit ik blij of verdrietig, of verveeld, ik zal naar muziek luisteren. Ik hou van ondergedompeld in de muziekwereld.

mensen zeggen dat wie graag naar muziek luistert ook graag zingt. Dat is wat ik DOE. Iedere keer dat mijn vriend zei om naar KTV te gaan, zal ik heel blij zijn, kan ik hartelijk zingen in KTV, wat me heel ontspannend maakte, de de stemming zal heel goed worden, alsof alle problemen op dit moment zijn verdwenen.

Als ik vrij ben, vind ik het ook leuk om nummers op de APP van de telefoon op te nemen en vervolgens naar het internet te uploaden om met andere mensen te delen, dan zullen er altijd wat vrienden zijn om opmerkingen te maken en op de duim te houden, het systeem zal voor mij zorgen, ik zal wees zo blij als ik mijn vooruitgang zie.

Haha, vind je het leuk om zoveel te zingen als ik? Als dat zo is, zou ik graag een kans hebben om met jou te zingen.

Een paar:Wijsheid in de geest is beter dan geld in de hand Volgende:Treasure What We Have