Ik heb een maand gewerkt.

- Mar 22, 2018-

Ik heb een maand gewerkt

Net zoals elk meisje zal fantaseren over wie ze in de toekomst zal trouwen, geloof ik dat iedereen zal nadenken over waar ze zullen zijn en wat voor soort werk ze zullen doen.

Ik dacht altijd aan mijn eerste baan en ik dacht dat die vol verrassingen en verrassingen zat en ik was er zeker van dat elke dag ongelooflijk opwindend zou zijn.

Afstudeerdag kwam snel en ik nam ook deel aan het werk. Mijn eerste baan, nu deze baan, is een buitenlandse handelsverkoper. Een buitenlandse handelsverkoper is niet zo eenvoudig als hij denkt, er zijn veel aspecten van kennis en vaardigheden die je moet leren. Ik vind dat je de geest van zelfleren moet hebben wanneer je aan het werk gaat. Als je niet actief onderzoekt, zal niemand je begeleiden en je eraan herinneren. Na je werk zul je merken dat er minder vrijheid is en er zijn niet zoveel feestdagen voor jou om uit te gaan en te spelen. De taak die de leider je geeft, moet gedaan worden. Wat je reden ook is, het is jouw schuld dat je het nog niet hebt gedaan, misschien op de school wanneer je bent altijd te laat, je denkt dat het geen effect heeft, maar het werk gaat in, als je te laat bent, elke keer dat je kunt opnemen, dus je moet een punctueel persoon doen.

Binnen een maand, of het nu op het werk of in het leven is, leer ik een heleboel dingen die ik nooit eerder had kunnen bepalen, denk ik, dat is groei, we moeten het denken van onze studenten verleggen. Na deel te nemen aan het werk, zullen we vaarwel zeggen naar het verleden, zeg maar vaarwel aan de jongeman zelf, en kom dan bij een meer volwassen persoon.


Een paar:Wees dankbaar voor onze ouders Volgende:Leer om op te geven