Hoe de cosmetica te gebruiken

- Jun 25, 2018-

Concealer: sinds de oprichting van Concealer in 1954 zijn verschillende soorten effectieve producten, zoals antibacteriële, zonnebrandcrème en hydraterende ingrediënten, tentoongesteld.

De tips voor het gebruik van de concealer zijn als volgt:

U moet er een kiezen die bij uw huid past.

Breng aan op het middelpunt van het defect en veeg de binnenkant en buitenkant met een klein penseel.

Als je de donkere kringen wilt verdoezelen, kun je een concealer kiezen die lichter is dan de huidskleur.

Als je het litteken wilt verdoezelen, moet je een kleursysteem kiezen dat twee lichter is dan de huidskleur.


Oogschaduw: verrekijker is het venster van de ziel. Het kan niet worden genegeerd bij het verzinnen. Merk op dat de wenkbrauwen regelmatig moeten worden bijgesneden omdat dit de contouren van het hele gezicht beïnvloedt. De wenkbrauw moet omhoog worden getrokken in de richting van de wenkbrauwgroei, voor zover mogelijk om de wenkbrauw van de wol schoon te maken, om de lijnen van de wenkbrauwen te markeren, en moet worden gebaseerd op de vorm van de wenkbrauw, het wenkbrauwgedeelte moet worden gehandhaafd. Om de dunne wenkbrauwen mollig te doen lijken, wenkbrauwen gebruiken om de oogschaduw te vegen met je haar en teint om het er natuurlijk en zacht uit te laten zien.


Rouge: Rouge kan worden gebruikt om de wangcontour te versterken en te verbeteren. Of je er nu mooi of gezond uit wilt zien, je moet een rouge kiezen die past bij jouw huidskleur. Lichtgekleurde rouge is geschikt voor algemene teint, terwijl een sterke kleur beter geschikt is voor een donkere teint. Als je de rouge vult, moet je de rouge gelijkmatig over de wangen vegen met een grote rouge. Vergeet niet om de rouge punt voor punt voorzichtig te poetsen. Veeg niet een grote hoeveelheid rouge in hetzelfde gebied. Je kunt ook de rouge aan de voorkant, de slapen en de kaken afborstelen om de huid er rooskleuriger uit te laten zien. Als je de gezichtslijn meer prominent wilt maken, probeer dan het jukbeen op het cochenillepoeder te vegen, maar maak het gelijkmatig en zacht schoon. Veeg de rouge niet in een rechthoekige vorm om de make-up er onnatuurlijk uit te laten zien. Je kunt Rouge-melk ook gebruiken, wat soepeler is dan rouge in poedervorm, maar het nadeel is dat het moeilijker te gebruiken is. Het is het beste om de vingertoppen eerst te dopen, zodat de warmte van de hand het licht kan verzachten, waardoor het gemakkelijker wordt om gelijkmatig te verspreiden. In de snit van make-up, gewone vrouwen en professionele make-up, is de uitstekende mate van make-up een harde vraag, blote hand of oogschaduw, wijziging van gezichtsprofiel leidt tot make-up, gebrek aan flexibiliteit.


Bovenstaand laat ons zien hoe je de make-up gebruikt, hieronder zie je hoe de make-up opbergdoos je foto's kan sorteren. Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op.

Clear Makeup Storage Box (1).jpg

Een paar:Trump gaf herhaaldelijk een verzoek om het onderzoek van het Witte Huis te stoppen Volgende:Hoe de huisdecoratie te kiezen