Hoe maak je de acryl lippenstiften houder

- Oct 25, 2016-

Hallo iedereen. Ik ben vandaag Cherry van Shenzhen Tinya Plastic Products Co., Ltd.. Ik wil introduceren hoe maak je de acryl lippenstiften houder. Het bestaat uit 5 stappen.

Stap 1. We berekenen grootte eerst, dan zetten wij de acrylplaat 1.22 * 2.44 m snijd in één voor één, de grootte die we nodig hebben

Stap 2. Elk acryl bord nodig boor machine om te Pools rand. Wij zorgen ervoor dat elk van bestuur rand is glad en plat. Op deze manier het handig onze lijm het en iemand niet te krabben.

Stap 3. We doen eerst somelimiting stop, het functioneren van een vaste positie en handig wij beter de acryl lippenstiften houder. Vervolgens, onze professionele naar lijm.

Stap 4. De lijm is klaar, ourquality departmentto check het. De grootte is juist? Het display is sterk? Het display hebben een heleboel bubbels?

Stap 5. Het display is ok, we moeten schoon het en het verpakken.

Ik heb de stap van acryl lippenstiften houder ingevoerd. Nu weet u hoe te maken van het acryl lippenstiften houder, recht? U geïnteresseerd in onze acryl lippenstiften houder? Bedankt voor uw kijkervaring.

Een paar:PS Materiële Display niet kan worden gegraveerd Logo door Laser Machine Volgende:Acryl cosmetische organisator introductie