Hoe om teleurstellingen te behandelen

- Apr 13, 2018-

Hoe om te gaan met teleurstellingen

Als het gaat om het omgaan met teleurstellingen, zijn er twee totaal verschillende reacties: een negatieve en een positieve. Het stralende idee gaat naar de positieve: positieve reacties op de teleurstelling leiden tot een beter leven. Ik ben het er niet mee eens meer.

Wanneer mensen geconfronteerd worden met teleurstellingen, zullen mensen waarschijnlijk klagen in plaats van te proberen te analyseren wat de reden is. In tegendeel, als mensen positief reageren op teleurstellingen. Ze zullen leren worstelen met tegenspoed. Dit zijn geen fluitjes van een cent, maar het is de enige effectieve manier om het onvermijdelijke deel van het leven aan te pakken. In de film Forrest Gump heeft de hengst van de hengst van de held een moeilijke jeugd, zijn lage intelligentie en zijn gehandicapte voeten geven mensen de redenen om hem te plagen. Alleen zijn moeder, een trotse alleenstaande vrouw, gelooft in Forrest en wil dat haar zoon een normaal leven leidt. Alleen door vast te houden aan dat geloof, heeft Foreest Gump, hoewel uitgeschakeld, een fantastisch leven en geeft het ons een diepe indruk.

In een situatie waarin we niets waardevols te verliezen hebben, ervaren we zelden teleurstelling. Dus teleurstellingen zijn onvermijdelijk en zelfs waardevol in ieders leven. Wat we kunnen doen is ze accepteren en ze op de een of andere manier proberen te gebruiken.

Een paar:Ik ben een Foodie Volgende:Geloof in jezelf