Hoe een mooi China te bouwen? De heer Xi heeft het tijdschema en de routekaart duidelijk gemaakt.

- May 21, 2018-

Hoe een mooi China te bouwen?

Xi wees erop dat de volgende principes moeten worden nageleefd bij het bevorderen van de constructie van ecologische beschaving in het nieuwe tijdperk.

Een daarvan is om vast te houden aan de harmonieuze co-existentie tussen mens en natuur, vast te houden aan de prioriteit prioriteit van bescherming van bescherming en het principe van natuurlijk herstel, zoals oogbescherming om de ecologische omgeving, ecologische omgeving te beschermen, met de aandacht die mensen hebben voor andere in etsen geëtste menselijke natuurlijke ecologische schoonheid, is ook natuurlijk met halcyon harmonie en schoonheid.

Ten tweede, groen water kasteel piek is het Jinshan zilver, om de innovatie uit te voeren om de ontwikkeling van groene open delen idee te coördineren, versnellen van de vorming van het ruimtelijke patroon van de industriële structuur van het behoud van hulpbronnen en milieubescherming wijze van productie manier van leven, laat natuurlijke ecologische rusttijd en ruimte.

Drie is een goede ecologische omgeving is het welzijn van de mensen en het welzijn van de mensen, zich te houden aan het ecologische voordeel en ecologie voor de mensen, de sleutel om de prominente milieuproblemen die schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen op te lossen, voortdurend voldoen aan de toenemende behoeften van mensen in prachtige ecologische milieu.


Een paar:Het principe van wederzijds respect en wederzijds voordeel tussen China en de VS. Volgende:De communicatie tussen China en de VS.