Hoe blijven acrylproducten kleven

- Jan 03, 2018-

Acrylproducten hechting is een acryl verwerking in een cruciaal proces in de link, hoe de kenmerken van helder en transparant organisch glas, acryl tabak verpakking waarde voor kunst en kunstnijverheid te tonen, de maximale verbetering van de kwaliteit van de acryl handwerk en smaak, bonding-technologie heeft een cruciale rol gespeeld.

De hechting van de organische glasplaat wordt hoofdzakelijk beïnvloed door twee aspecten, één is de toepasbaarheid van de kleefstof zelf.

Twee is de techniek van adhesie.

Er zijn veel kleefstoffen op de binnenlandse en buitenlandse markten. Er zijn twee hoofdtypen, één is dubbele component, zoals de universele lijm en epoxyhars.

Er is ook een enkele groep, zoals CHCl3 (chloroform).

Over het algemeen worden de kleefstoffen van de bicomponent gerealiseerd door de reactie uit te harden, en de kleefstof is de laatste vervluchtiging van het oplosmiddel.

De tweecomponentenkleefstoffen worden gekenmerkt door een goede hechting en geen bellen, witte en sterke sterkte na het lijmen.

De nadelen zijn complexe, moeilijke, lange uithardingstijd, lage snelheid, moeilijk aan te passen aan massaproductie-eisen.

Hoewel één-component kleefstof wordt gekenmerkt door snelle en kan voldoen aan de technologische vereisten van batchproductie, is het nadeel dat nadat de adhesieve producten gevoelig zijn voor bellen, gevoelig voor wit, slechte weersbestendigheid, die direct van invloed is op de buitenzijde van het organische glas mooi en de kwaliteit van de producten, daarom, in het bewerkingsproces van organische glasproducten, hoe de geschikte lijm, organische glasproducten rang en niveau te kiezen, is in de bonding proces moet eerst een groot probleem op te lossen.

Bovendien is de techniek van adhesie ook erg belangrijk. Hier zijn enkele van onze algemene hechtingstechnieken en analyseren kort hun feitelijke operationele ervaring.

1. Docking: plaats de twee stukken organische glasplaten op het bedieningsplatform, dicht bij elkaar, en plak een stukje plakband aan de onderkant, laat een opening van niet meer dan 0,3 mm breed om de lijm klaar te maken.

Gebruik de injectiespuit om de lijm gelijkmatig en langzaam vanaf de zijkant vanaf de spleet te injecteren, totdat de hele vulling volledig is uitgehard en verwijder vervolgens het plakband.

2. Gevels: de gevel is gekleefd volgens de meest gebruikte hechtingstechnologie en wordt veel gebruikt bij de productie van verschillende digitale informatiewerkplaatsen in organisch glas.

Het oppervlak dat moet worden aangehouden, moet eerst worden schoongeveegd.

Het is beter om de matrijs te gebruiken om hechting te bereiken, zodat de hechting niet klotst, wat de kwaliteit van de hechting kan verbeteren.

De dikte van de dikte van organisch glas is 3 mm, past in fijne draad, maakt gebruik van capillaire werking, volledige hechting, getrokken draad vóór het uitharden van de lijm, of kan plakband en zelfklevende lijm gebruiken.

3. Hellende oppervlakkige adhesie: het is noodzakelijk om de hoek van 90 graden te gebruiken om de verplaatsing van het hechtende oppervlak te voorkomen.

De kleefstof moet uniform en langzaam zijn.

De mal kan worden verwijderd wanneer deze volledig is uitgehard.

4. Oppervlaktehechting: vlakke hechting is een speciale soort verbindingsmethode.

Eerst worden de lijmoppervlakken gereinigd en horizontaal geplaatst, met een juiste hoeveelheid lijm.

Aan de zijkant van het andere stuk organische glasplaat, contacteert u de organische glasplaat met de lijm en legt u deze gelijkmatig en langzaam neer, duwt u de bel naar buiten en maakt u de lijm af.

De lijm van organisch glas kan het oppervlak van het plexiglas eroderen en een spoor achterlaten dat moeilijk te verwijderen is, dus u kunt de methode met plakband gebruiken om het gebied te beschermen dat niet hoeft te worden gelijmd.

Vet, stof of huidmondjes kunnen de uniforme coating van lijmen verstoren en luchtbellen achterlaten.

Te weinig lijm kan de lijm in de lucht brengen wanneer deze samentrekt.

Een directe slag veroorzaakt dat de rand van de lijm wit wordt door de vervluchtiging van de lijm.

Luchtvochtigheid binnentemperatuur, temperatuur enzovoort hebben een direct effect op de hechting van organische glasplaten.

Een paar:Het gebruik van acryl in het teken Volgende:Nagellak Display Rack is zeer praktisch