Blijf geloven in je dromen

- Apr 18, 2018-

Blijf geloven in je dromen

We hebben allemaal onze dromen.Echter, niet alle dromen kunnen komen, omdat mensen ze om de een of andere reden altijd opgeven. Als je niet wilt dat je dromen ten einde komen, houd je dan vast aan je dromen en geef nooit op. zoals het gezegde luidt: "Doe niet voor één repuls, verlaat het doel dat je hebt besloten te bewerkstelligen."

Om het belang van vasthouden aan je dromen nog beter te illustreren, zou ik graag Liu Xiang als voorbeeld nemen. Liu, de eerste Chinese man die een Olympische medaille won, droomde ervan zijn Olympische titel te verdedigen als thuisgrond. dit was hij, hij werd elke dag met zweet op het trainingsveld gebaad. Wat meer was, nu en dan ondervond hij verwondingen. Noch de verwonding noch de druk heeft hem verhinderd om het doel te bereiken. Ten slotte bleef hij behouden of zelfs vernieuwd zijn record in de mannen 110 meter horde met zijn doorzettingsvermogen.

Het is waar dat barrières soms je dromen in de weg kunnen staan, maar het succes schuilt achter hen. In plaats van tientallen excuses te maken voor je figuur, denk maar aan het verhaal van Liu Xiang, houd je dromen vast en geef nooit op.

Een paar:Wij zijn de meester van onze eigen toekomst Volgende:Grijpende rode enveloppen