Geloof in jezelf

- Mar 26, 2018-

Geloof in jezelf

De weg van het leven is zo lang, we kunnen niet altijd soepel zeilen, altijd allerlei moeilijke dingen tegenkomen. Soms raken we gefrustreerd en hebben we het gevoel dat we het probleem niet kunnen oplossen.

We moeten echter leren om in onszelf te geloven en nooit het vertrouwen in onszelf verliezen. We moeten weten dat zelfvertrouwen de eerste stap naar succes is. Je hebt de helft al verloren. De methode is de persoon die aan het denken is, probleem zal de oplossing zijn. Er zijn dingen die anderen kunnen doen die je kunt doen.

In mijn eigen geval was ik vooral ongerust toen ik de taak begon. Ik vond het te moeilijk en ik kon de taak niet afmaken. Toen was mijn stemming bijzonder laag en ik dacht dat ik de leider teleur zou stellen. Ik denk echter dat de taken van andere mensen hetzelfde zijn als die van mij, en dat de werkervaring van anderen vergelijkbaar is met de mijne, Waarom kan ik het niet afmaken? Dus ik zei tegen mezelf dat ik zelfverzekerd moest zijn, geen zorgen, het probleem zeker kan oplossen door stap.

Uiteindelijk heb ik de taak met succes afgerond. Vanaf die tijd werd ik me meer bewust van het belang van vertrouwen, ik denk dat vertrouwen een essentiële kwaliteit is in zowel het leven als op het werk.

Een paar:Hoe om teleurstellingen te behandelen Volgende:Te proberen