Gelukkige Verjaardagspartij

- Dec 01, 2016-

Gelukkige Verjaardagspartij


Hallo, dit is Lucy Xiang, Goede middag! En leuk om u te ontmoeten! Welkom bij Tinya! Vandaag wil ik graag iets over ons Brithday party in ons bedrijf zeggen. We houden het verjaardagsfeestje van elke maand voor mensen verjaardag in deze maand. Iedereen van het bedrijf is ermee verbonden. En dan zijn er heerlijk eten, bijvoorbeeld gebakken vis met gepekelde kool en chili, fijne Chinese kool, sappige kip, gebakken varkensvlees, brithday cake en we drinken Sprite en bier en witte geest.


Het feest is om de briddays te vieren. Als de knappe mannen en mooie vrouwen op de trap lopen, kreeg ze een staande ovatie, verlicht de kaarsen daar en met de zingen van de gelukkige verjaardag, blazen ze de kaarsen uit en wensen ze een wens.

Bovendien krijgen de uitstekende medewerkers hun prijzen op een feest. Mensen kunnen vrijlaten in het feest, gelukkig drinken en eten en zingen.
Een paar:Mooie Acryl 2 Tiers Cosmetische Opslag Met 1 Lade Voor Wenkbrauwpotlood En Make-upborstel Volgende:Badkamer Vloeibare Zeep Dispenser