Grijpende rode enveloppen

- May 08, 2018-

Grijpende rode enveloppen

Het is op geen enkel punt dat deze activiteit ons leven in verval heeft gebracht met de smaak van hightech en plezier, met name het geven van tradities die kenmerkend zijn voor feestelijke periodes, zoals het Chinese Nieuwjaar en de Chinese Valentijnsdag.

Sommige mensen zitten echter vast in een situatie waarin ze de wagen voor het huis leggen. Misschien is het wat sommige mensen op festivals doen niet om te communiceren met hun familie en vrienden, maar om hun mobiele telefoons op te bergen en hun ogen op het scherm te richten. dag lang, alleen om rode enveloppen te pakken. Wat mij echt interesseert, is de relatie in plaats van het geld. Kortom, het schenken van rode enveloppen staat buiten kijf. Alleen op een rationele manier zullen we niet worden gereduceerd tot slaven van materialisme of gekaapt door de geavanceerde technologie.

Festivals bieden waardevolle mogelijkheden voor ons om goede wensen te sturen aan onze geliefden en wat we zouden moeten doen is om deze kansen te koesteren in plaats van de essentiële connotatie van de festivals te negeren. Hoe dan ook, kidship, vriendschap en andere relaties zijn boven alles en we zouden alles in het werk te stellen opdat de diepgaande culturele atmosfeer van traditionele festivals niet zou afnemen.

Een paar:Blijf geloven in je dromen Volgende:Zijn leugens nodig In ons leven