Gouden eeuw van cosmetische zaak

- Jan 14, 2016-

In 1922, het Verenigd Koninkrijk archeoloog Howard. Carter's ontdekking en opgraving van oude Egypte graf van de farao Tutankhamun. Verschillende patronen, binnen het graf van de kleur complexe muurschildering, muurschilderingen, evenals archeologische vondsten, steeds het vroegste archeologische bewijs van cosmetica. Cleopatra VII (Egypte Cleopatra) tijdperk van het oude Egypte vrouwen ontwikkeld het oog make-up ze verpletterd Malachiet in de bovenste en onderste oogleden, wimpers en wenkbrauwen, make-up om de samenstelling van de kleur van inkt van toepassing. Het zwart oog schaduw poeder bekend als "antimoon" oude Egypte vrouwen geloven dat het kwaad kan bezweren. Cosmetica in het oude Griekenland en het oude Rome hebben uitgebreide toepassing, degenen die verantwoordelijk zijn voor het moduleren van Rouge, parfum en crème vet slaaf met een verenigende naam-"make-up na vaderschap", vrouwen die proberen om te benadrukken hun met make-up, de belangstelling van het andere geslacht.

De Middeleeuwen en de Renaissance, bleke, bleke huid en zeer gerespecteerde, wordt gezien als aristocratische leven prestaties, dus dat de huid meer witte make-up maakt, zelfs dodelijke lood carbonaat, zoals Rouge, ook werd een symbool van volksgezondheid en jeugd. Prevalentie van cosmetische in Europa begon in de 17e eeuw, oorspronkelijk een pokken genezen vrouwen gebruikt ter dekking van haar littekens. In de 18e eeuw, cosmetica is beperkt tot houden Meesteressen en prostituees, koningin Victoria had verklaard, het gebruik van cosmetica is onbeleefd, vulgair daden. Tot de late 19e eeuw, is vrouwen make-up concept algemeen aanvaard. Veel sieraden merken verspilde geen tijd bij de lancering van het poeder doos, cosmetische vak, sieraden doos, zowel als een decoratieve onderdeel van de ballen, Diners, ook makkelijk mee te nemen.


Een paar:Waardering en analyse van kleine aristocraten Cosmetic zaak Volgende:Mooie vrouwen bergbeklimmers met afval Bin plakken make-up Kit