Van penendoos tot acryl pen- en potloodhouder

- May 29, 2018-

Een pennenbakje, een vak voor studenten om schrijfwaren te bewaren, zoals pennen, potloden, linialen, vlakgommen, enz. Er zijn veel soorten textuur, zoals hout, ijzer, plastic enzovoort, met verschillende vormen en rechthoekige vormen.


De ijzeren briefpapier doos is over het algemeen niet te fancy design, ten opzichte van de houten en plastic schrijfwaren doos, ijzer is niet gemakkelijk te vervormen, schade, het is heel praktisch, zeer geschikt voor basisschoolleerlingen.


Plastic briefpapier dozen zijn helder en kleurrijk, maar er zijn geen ijzeren briefpapier dozen om te weerstaan vallen en anti-vervorming. Het is populair onder basis- en middelbare schoolstudenten in de massamarkt, en zelfs universiteitsstudenten gebruiken het soms.


Houten briefpapier doos is zeer zeldzaam, het is gesneden met een verscheidenheid aan afbeeldingen, maar de primaire en secundaire studenten vaak niet gebruiken, de reden is dat de kleur is te eentonig, zodat de houten briefpapier doos geleidelijk aan het verdunnen.


Er is ook een briefpapier doos gemaakt van doek, echt "pen tas", dat is een nieuwe favoriet voor primaire en middelbare school studenten in de afgelopen jaren. Het is handig en praktisch, en is geschikt voor onze kinderen. Er is ook een automatische briefpapierdoos, met het kenmerk, dat het buitenste dooslichaam en het binnenste dooslichaam zijn samengesteld uit het binnenste dooslichaam in een lang zijvlak van het buitenste dooslichaam, en het bovenste scharnier van de andere lange zijde van de behuizing van de buitenste doos is verbonden met de deksel van de doos en het deksel is een deksel van de doos dat is verbonden door twee scharnieren van de scharnieren van de scharnierende doos. Een veerstuk is aangebracht buiten de korte zijde van het buitenste dooslichaam. Het veerstuk passeert door het deksel van de buitendoos naar de korte zijde van het binnenste dooslichaam, en er zijn een aantal groeven met het einde van het veervel aan de korte zijde van het binnenste dooslichaam. Het effect van de uitvinding is dat de automatische potlooddoos en het lichaam variabel en klein zijn, en zich kunnen aanpassen aan de aanpassing van het briefpapier. Het is handig en praktisch.


Onderstaande fotoshows is onze nieuwe acryl pen- en potloodhouder, die je voor je plank of je kinderen kunt kopen, je kunt hem op je kantoor of thuis bureau zetten om je staiontery te sorteren, die je leven schoon, netjes en comfortabel zal maken. Als u geïnteresseerd bent in onze acryl pen en potloodhouder, neem dan gerust contact met ons op om het te krijgen.

acrylic pen and pencil holder (4).jpg

Een paar:Noemde Big Brother, Poetin zei: Ik voel me erg beschaamd. Is dit het geld van de baas? Volgende:Acrylplaatproceskenmerken