Volg je eigen koers

- Mar 15, 2018-

volg je eigen koers

Als een gezegde 'volg je eigen koers en laat andere mensen praten', wat kunnen we deze zin leren?

misschien is de auteur van het gezegde dat hij ons wil adviseren die het lawaai van de overpeinzingen van de anderen niet laten overstemmen door onze eigen innerlijke stem.

In mijn gedachten waren veel mensen beïnvloed door hun stem, zoals hun begleidende ouders en klasgenoot en collega. Als je een nieuwe koers wilt leren, zeggen je vrienden dat het heel moeilijk is, verspil je tijd niet, het is het niet waard. En je geeft het op om de cursus te leren, maar je innerlijke stem wil het proberen, ook al zal het uiteindelijk falen. wanneer je naar een nieuwe plek wilt gaan om jezelf uit te oefenen en je horizon te verbreden. maar je ouders zich zorgen om je maken, niet willen dat je naar buiten gaat, ze zeggen je dat de buitenkant heel gevaarlijk is, je geeft het op.

Naar mijn mening moeten we onze eigen koers volgen, ons denken volgen om te leven, dat is ons leven, als je de mening van anderen volledig volgt, is het niet jouw leven. Dus als je een nieuwe koers wilt leren, aarzel dan niet. wanneer je naar een nieuwe plek wilt gaan, ga dan, maar vergeet niet naar huis te gaan om bij je gezin te blijven. Soms kon je rondstemmen, maar geef niet op volg je eigen koers.

Een paar:De heer Trump Said The Summit kan worden uitgesteld Volgende:Geheime Superster