Ervaring is de beste leermeester

- Mar 20, 2018-

Ervaring is de beste leermeester

gisteren heeft de leider het nieuwe paar beoordeeld, voornamelijk om onze bekendheid met het productieproces te testen. De resultaten waren verschrikkelijk en alle nieuwe mensen waren niet volledig gekwalificeerd, ze waren allemaal halfslachtig. De leider vraagt of we vaak naar de productielijn om te zien hoe de werknemers werken? Ziet u waarom het product een probleem heeft en hoe kunt u het oplossen? Ons antwoord is nee.

De leider wees duidelijk op onze tekortkomingen. Hij vertelde ons dat het niet genoeg is om bekend te raken met de producten, en de theoretische kennis van licht leren is niet haalbaar. Praktijk is de beste leraar. Hij heeft ons ook geadviseerd. Soms kun je leren hoe om een product te maken met de werknemers.

Dus van nu af aan heb ik een waarheid geleerd, kan het belang van de praktijk nooit negeren, alleen om te oefenen, kan het probleem ontdekken, kan weten hoe het probleem op te lossen.

Een paar:Hot Sale Transparante opslagplaats voor acryl Volgende:De twee belangrijkste partijen in Italië hebben een nieuwe regering ondertekend of zullen worden geboren