Iedereen Is de schaduw van de jeugd

- Jun 16, 2018-

WK 2018 Rusland's is eerste speelronde al begonnen. In de openingswedstrijd versloeg host Rusland de Aziatische sterke ploeg Saoedi-Arabië met een score van 5-0. Zoals Rusland en Saoedi-Arabië niet hoog in FIFA waren, het spel was genaamd de zwakste in de geschiedenis door de fans, maar de laatste 5 doelen waren nog steeds verslaafd aan de meerderheid van de fans.

Hoewel er geen prachtige line-up op de rechter, de grote spelers, maar in de tribune van de onthulling slag, de legenden die eenmaal de voetbalwereld schudde waren overal in de schouders en delen van de wereld! Onder hen waren Figo, Carlos, Cafu, Drogba, Eto'O, Harvey, Puyol, Casillas, Eto'O en andere reuzensterren allemaal aanwezig.


Deze spelers allen verschenen op het podium van de world cup, en bracht talloze momenten naar de fans. Een netto vriend zei zelfs, "het team kan het winnen van het kampioenschap."


Een paar:Groothandel china merchandise bamboe nagellak make-up opslag acryl lippenstift cosmetische organizer met 2 laden Volgende:Als een sleutelfiguur van de Sco speelt China een belangrijke rol