Studenten zelf-gemaakte bamboe stokjes make-up gratis meisjes

- Jan 14, 2016-

De nationale dag vakantie, University School of mechanical engineering van de drie kloven tweedejaars Chen is mislukt om terug te keren, ook niet gaan om te spelen, maar bleef in de slaapkamer een speciale verjaardagsgift maken. Gisteren, vertelde Chen verslaggevers dat de gift is gemaakt van 500 bamboe stokjes make-up Kit.

Verslaggevers kwam naar Chen slaapkamer, bed, gevuld met een grote verscheidenheid van messen, elektrische molen, lijm, driehoekige voeten, maken van hulpprogramma's zoals kompassen, kleine onderdelen zoals lade bed er waren vervuld. "Xiaoping volgende maand van mijn goede vriend verjaardag, maar ze is studeren in Wuhan, ik kan niet vieren haar persoonlijk, dus ik wil graag een praktische gift voor haar." Chen zei, in het algemeen, sieraden meisje meer, dus hij gaat doen een sieraden doos.

Vervolgens hij met betrekking tot het Internet op zoek naar afbeeldingen, eetstokjes maakte foto's de meest creatieve van de sieraden doos. Allereerst gebruikt hij kartons maakte een soortgelijke sjabloon, en hyacint trekken de scoop. Tot slot, kocht hij 500 bamboe stokjes van kleine winkels, gekocht van Taobao tools. Om ervoor te zorgen het cosmetische geval beoogt het totale effect, Chen te zetten de stokjes in de tweede selectie, gewicht, kleur en consistente textuur. Sindsdien, van 's middags tot middernacht, 10 uur per dag van snijden, snijden en steken.


Een paar:Mooie vrouwen bergbeklimmers met afval Bin plakken make-up Kit Volgende:Oude Plastic flessen make-up ijdelheid geval