College toelatingsexamen, een interpretatie van de manier van vechten

- Jun 05, 2018-

De nachtstrijd van de lichten, de harde lezing van de zaak, de boekenberg, de zee ... In de afgelopen jaren zullen veel studenten het toelatingsexamen verwelkomen. Ze staan op het punt om de zaal voor toelatingsexamens binnen te gaan om te vechten voor jeugd en dromen. Het is niet gemakkelijk om te leren. Iedereen voelt empathie. Dus op dit moment wensen we dat de kandidaten hun ware talenten en succes laten zien.


Voor de examinandus is het toelatingsexamen voor het college de eerste grote test in het leven, en deze test, vanwege historische redenen, heeft geen invloed op de felle concurrentie van 'duizend paarden en een paardenbrug' en wordt over het algemeen beschouwd als een belangrijke keerzijde in leven. Deze dimensie maakt dat studenten die onwetend zijn van de wereld zich nerveus en angstig voelen voor hun ouders. Dit soort emoties is de afgeleide van het toelatingsexamen voor het college. Als het de geschikte graad is, kan het ook een positief effect hebben op de studie en het onderzoek, maar als het overdreven is, ben ik bang dat het zal worden geschonden. Immers, vele jaren later ontdekten veel mensen dat een toelatingsexamen voor een college niet een "alles winnen" en "een leven lang verliezen" is van de draaideur, omdat het erna bekend is, het leven een lange weg is, de universiteit toelatingsexamen is slechts het begin.

nail polish tray(8).jpg

Een paar:Bevestig uw ogen Volgende:De verandering in vakantietijd is in overeenstemming met economische herstructurering