Chinese mensen hebben meer en meer vakantie

- Jun 04, 2018-

Onlangs hebben veel mensen om me heen plannen gemaakt voor de komende Dragon Boat Festival-vakantie. De Dragon Boat Festival-vakantie stamt uit 2008. Vanaf dit jaar bepaalt de provincieraad dat drie traditionele festivals, namelijk de dag van het graf, Dragon Boat Festival en Mid-Autumn festival, zal drie dagen gesloten zijn.   Tegenwoordig is het niet alleen een vakantie, maar veel mensen kiezen er ook voor om korte trips en rondreizen in het weekend te maken.

China's huidige vakantiesysteem heeft een lang ontwikkelingsproces achter de rug.   Vanaf de vroege stadia van de hervorming en het openen van een week een dag vrij nemen, dan tijdens het grote weekend rust, klein weekend twee dagen rust een dag, naar het "weekend" verscheen na 1995, de "gouden week" vakantie in 1999, om 2008 drie Chinese traditionele vakantie, in 2015 "2,5 dagen verlof-modus" ... Het aantal vakantiedagen neemt toe met China's economische en sociale ontwikkeling, productiviteit en productie-efficiëntie en inkomensniveau.

Experts vertelden verslaggevers dat mensen in het nieuwe tijdperk uitkijken naar een beter leven. Ze maken zich niet alleen zorgen over de 'gouden week', maar ook over hoe ze een betere vakantie kunnen nemen en hun geluk kunnen verbeteren door een vakantie te nemen. Daarom is het erg belangrijk om het vakantiesysteem verder te verbeteren, het betaalde vakantiesysteem te implementeren en de kwaliteit van de vrije tijd van de burgers verbeteren.

HZZ80132 (7).jpg

Een paar:Het fenomeen van synchrone vakantie is prominent Volgende:Mensen die niet genoeg slaap krijgen, zouden laat in de weekenden moeten slapen om hun leven te helpen verlengen