Noemde Big Brother, Poetin zei: Ik voel me erg beschaamd. Is dit het geld van de baas?

- May 31, 2018-

[global network reporter Zhao Huifang] de Russische president Poetin en de Bulgaarse premier Boriso hielden op 30 mei lokale tijd een bijeenkomst om het vooruitzicht van samenwerking tussen de twee landen te bespreken. Russische nieuws meldde dat Borisoff op de nieuwsconferentie op dezelfde dag zijn excuses had aangeboden aan Poetin voor het aardgasproject "Nanxi", en zei dat Rusland "oude broer" was, en Poetin voelde zich er "beschaamd" over.


In 2014 wees de Bulgaarse regering de weigering van Rusland af om de "Nanxi" -gaspijpleiding op haar grondgebied te leggen, en ondertekenden Rusland en Turkije een projectovereenkomst over de aanleg van de "Turkey Creek" -gaspijpleiding. Tijdens zijn bezoek aan Rusland zei Poetin dat Rusland en Turkije beide de uitbreiding van de "Turkey Creek" -gaspijpleiding naar Bulgarije steunden. Tegelijkertijd voegde Poetin eraan toe dat Rusland bereid is om het samenwerkingsproject van de Baleni-kerncentrale die in 2012 was opgeschort opnieuw op te starten.


Op een persconferentie op de 30 dagen verontschuldigde Borisoff zijn excuses aan Poetin omdat hij niet meewerkte aan het Nanxi aardgasproject en zei hij Rusland dankbaar te zijn dat hij geen wrok koesterde tegen de mislukking van de samenwerking. "Oude broer is altijd tolerant." In dit opzicht antwoordde Poetin dat wanneer de "grote broer", die de "broer" is, hij "zich zeer beschaamd zal voelen, omdat de oude man altijd wordt aangespoord om te betalen."


Een paar:Er is geen bewijs dat de raket neergeschoten werd Het Maleisische vliegtuig kwam uit het Russische leger Volgende:Van penendoos tot acryl pen- en potloodhouder