Bespreek kort het belangrijkste gebruik van acrylproducten

- Nov 08, 2018-

Bespreek kort het belangrijkste gebruik van acrylproducten

In het dagelijks leven gebruiken we vaak de eindproducten van acryl, dus het belangrijkste doel, voor- en nadelen zijn duidelijk? Laten we een kijkje nemen naar de volgende experts uit de acrylindustrie.

PMMA is een polymeer dat wordt verkregen door het polymeriseren van acrylzuur en de esters daarvan, gezamenlijk aangeduid als acrylhars. De overeenkomstige kunststoffen worden gezamenlijk polyacrylkunststoffen genoemd, waarvan polymethylmethacrylaat het meest wordt gebruikt. Polymethylmethacrylaat, afgekort als PMMA, algemeen bekend als plexiglas, is veruit het meest uitstekende synthetische transparante materiaal.

PMMA heeft de voordelen van een laag gewicht, lage kosten en eenvoudige vormgeving. De vormingsmethoden omvatten gieten, spuitgieten, machinaal bewerken en thermovormen. In het bijzonder kan spuitgieten in massaproductie worden geproduceerd, met een eenvoudig proces en lage kosten. Daarom wordt de toepassing ervan steeds algemener, het wordt veel gebruikt in instrumentonderdelen, autolichten, optische lenzen, transparante buizen, enzovoort.

Nadeel

Omdat acrylproductie moeilijk en kostbaar is, zijn er veel goedkope en goedkope substituten op de markt. Deze substituten zijn ook bekend als "acryl" en zijn eigenlijk gewone organische platen of samengestelde platen (ook bekend als sandwichpanelen). Gewone organische platen worden gegoten met gewoon plexiglas kraakmateriaal en pigmenten. De oppervlaktehardheid is laag en gemakkelijk te vervagen. Na het polijsten met fijn zand, is het polijsteffect slecht. Het composietbord heeft slechts een dunne laag acryl op het oppervlak en het midden is van ABS-plastic, dat gemakkelijk kan worden gedelamineerd door de uitzetting en samentrekking tijdens gebruik. Waar en onwaar acryl, wat kan worden geïdentificeerd aan de hand van de subtiele chromatische aberratie en het polijsteffect van de plaatsectie

voordeel

Acryl is het beste nieuwe materiaal dat kan worden gebruikt voor het maken van sanitair na keramiek. Vergeleken met traditionele keramische materialen heeft acryl naast de ongeëvenaarde hoge helderheid de volgende voordelen: goede taaiheid en niet gemakkelijk te breken; sterke repairability, zolang u zacht schuim gebruikt om tandpasta te verwijderen, kunt u het sanitaire goed wissen; zachte textuur, winter Er is geen gevoel van kou en bijten; de kleur is helder, wat het individuele streven naar verschillende smaken kan bevredigen. Acrylbassins, badkuipen en toiletten zijn niet alleen mooi in stijl, duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Het stralingsniveau van het menselijk lichaam is bijna hetzelfde als dat van het menselijk lichaam. Acryl sanitair verscheen voor het eerst in de Verenigde Staten en heeft meer dan 70% van de gehele internationale markt ingenomen.


Een paar:Californië, VS, werd getroffen door overstromingen Volgende:Wat zijn de classificaties van acrylboxen?