Mooie vrouwen bergbeklimmers met afval Bin plakken make-up Kit

- Jan 14, 2016-

Zie dat Rong Lu eerst moet "hot" om te beschrijven chocolade teint, benen, slank en trim. Alleen zon-zwart en wit wangen, mond heeft een zonnebrand, die hoge hoogte wandelen verliet haar "merk".

Ze was gewoon een moeder snel, maar vorige week, verliet ze haar man en hun 9-maand-oude dochter, Sichuan Ganzi, Levervlek berg op een hoogte van meer dan 6.000 meter voltooid een klim, dit is haar 5 jaar 3e 5000 meter boven de zeespiegel hoog boven de piek.

Ze gaf zichzelf een Tibetaanse naam, genaamd Maggie kamers. Ze zei: dit is van de "majiemi" geëvolueerd. In de Tibetaanse taal, betekent "majiemi" moeder, teenage dream.

Berg minnaar

"At die tijd, en vervolgens terug naar beneden de berg, niet goed werken, emoties zijn niet goed gaat, zo veel ongelukkige dingen, volstaat niet om te vergelijken met de grenzen van het leven."

Rong Lu hongqihegou, in een oude wijk, die in de zolder, geen lift, zij en haar man woont uit van het district Jiangbei klimmen de 9 verdiepingen tellende gebouw van elke dag. Is niet nieuw in het huis, opknoping op de muur een heleboel foto's onderweg Toon gastvrouwen liefde om te reizen, dat ze verwijderd kartonnen fotoframe gemaakt, decoratieve touw viel aan de kant, onthullen sporen van gips.

Gewoon van de sneeuw keerde terug naar de stad van Ganzi in Sichuan Rong Lu, een stijlvolle jurk: een dik-zolen sandalen, korte broek, vest en glazen, vingers en tenen zijn bedekt met gemengde gekleurde nagellak. Een paar dagen geleden, bereikt ze net een hoogte van meer dan 6.000 meter van de Mussenheuvels, zon-peeling gezicht, zwart-wit, waardoor veel vrouwen haar leeftijd met haar zonnebrand gemeden, het van grote hoogte alpinisme is.


Een paar:Gouden eeuw van cosmetische zaak Volgende:Studenten zelf-gemaakte bamboe stokjes make-up gratis meisjes