Mooi Meisje Kiki

- Nov 23, 2016-

Mooi meisje Kiki

 

Hallo! Goedemorgen! Dit is Lucy Xiang, leuk om je weer te ontmoeten! & Welkom bij Shenzhen Tinya plastic product Co, Ltd Ik wil graag een mooi meisje Kiki introduceren.

Ze is mijn teamleider, een zeer mooie hoge jonge gelukkige modieuze meid. Ze houdt van lachen, ze heeft een levendig gevoel voor humor en lijkt natuurlijk zelfverzekerd. Ze heeft altijd haar slimme mening, en het was een moedige beslissing, en een die iedereen bewonderde.

Ze is erg geduldig om ons nieuwe lid in het acrylproduct te leren, evenals ons te leren hoe een deal soepeler en anderen te maken en ons te helpen de vragen of een moeilijk probleem te analyseren wanneer het in het werk gebeurt. Ze is erg aardig en gul en zeer verstandig, ze deelt haar klant aan onze nieuwe leden. Ik zeg echt dank u voor haar hulp. Zij is niet alleen mijn collega, mijn leraar, mijn teamleider ook mijn beste vrienden.

Ik wens mijn beste vriend altijd blij!

 

Lucy Xiang

[Hoofdproduct: acryl cosmetische display make-up organizer, acryl telefoon accessoires display, acryl e sigaretten display, en anderen]


Een paar:Acryl Opbergdoos Volgende:Berijpte Make-up Organizer Met Lade