Wees een beschaafde toerist

- May 02, 2018-

Wees een beschaafde toerist

Een lange vakantie is net voorbij, en veel mensen moeten van de vakantie hebben geprofiteerd. In deze tijd zullen er altijd veel onbeschaafde toeristen zijn, die op elke schilderachtige plek veel onbeschaafd gedrag hebben gedaan.

Allereerst is de meeste mensen bezaaid, en de onbeschaafde toeristen vervuilen het milieu telkens wanneer ze naar een plaats gaan, zoals afgedankte papieren acraps.drinkende flessen enzovoort. Een ander commomfenomeen is doodling, wat erg onbeschaafd is bahavior .

Vanmorgen heeft een collega van ons bedrijf een nieuwtje met ons gedeeld. Hij zei dat een van de toeristen naar de dierentuin ging en het haar van de pauw trok. Zoals we allemaal weten, is de pauw op mooi haar om het andere geslacht aan te trekken, de arme pauw werd uitgeput na MAO, het gevoel kan de gunst niet krijgen o het andere geslacht, dus bagan een hongerstaking, dit is hoe pijnlijk.

Wees een beschaafde toerist, is niet alleen goed voor anderen, maar ook voor jou, ik hoop dat we allemaal een beschaafde toerist kunnen zijn, dieren kunnen beschermen, het milieu kunnen beschermen, de aarde kunnen beschermen.

      

  

Een paar:Lasermarkeermachine en lasermarkeringslogo Volgende:Goede dingen komen naar degenen die wachten