Badkamerkast

- Jun 20, 2018-

Het oppervlaktemateriaal van de badkamerkast kan worden onderverdeeld in natuursteen, jade, kunststeen, vuurvaste plaat, bakverf, glas, metaal en massief hout. Het basismateriaal is het hoofdlichaam van de badkamerkast, het wordt bedekt door het oppervlaktemateriaal. Substraat is de doorslaggevende factor voor kwaliteit en prijs van de badkamerkast. De belangrijkste soorten tafelbekkens zijn natuurlijke Dali Taiwan, jade, kunstmarmer, keramiek en ga zo maar door. De meeste hoogwaardige badkamerkasten zijn gemaakt van natuurlijk marmer of jade met keramische potten. Medium en low-grade directe keramische potten.


In de badkamerkast, de bestaande twee categorieën: houten kast is meestal alleen Europese neoklassieke, Chinese nieuwe klassieke en landelijke veld drie stijlen, maar de moderne zin is niet goed; de moderne betekenis van het metalen kabinet is sterk genoeg, maar de expressieve kracht van de nieuwe klassieke en landelijke pastorale stijl is duidelijk onvoldoende. Functioneel zijn de waterdichtheid, vochtbestendig, schimmelbestendig, bacteriebestendig en insectenbestendig van de houten kast niet goed. Het is gemakkelijk te kraken en te vervormen voor een lange tijd. De bestaande metalen kast, zoals het waterdichte, vochtbestendige en meeldauwbestendige, goede bewijs en de insectenbestendigheid van de roestvrijstalen kast, geeft een koud gevoel. Over het algemeen zijn houten kasten meer luxe, maar zijn ze niet waterdicht en vochtwerend. Metalen kasten zijn waterdicht en vochtwerend, maar de kwaliteit is niet hoog. Maar in de stijl van uitvoering is het onvolledig. Met het bestaan van fatale tekortkomingen in de twee belangrijkste categorieën, vraagt de markt om een revolutionaire nieuwe categorie.


Hieronder vindt u onze nieuwe roterende make-up organizer, deze kan in uw badkamer of kast worden geplaatst om uw benodigdheden op te bergen. Als je badkamer veel kleine benodigdheden heeft, weet je niet hoe je hem moet sorteren, onze roterende make-up organizer helpt je het chaotische probleem op te lossen.

Rotating Makeup Organizer (1).jpg

Een paar:Angelina Jolie bezoekt Mosul in Irak om zich te concentreren op het reconstructieproces Volgende:Ed Sheeran-supermarktbloemen