Als een sleutelfiguur van de Sco speelt China een belangrijke rol

- Jun 12, 2018-

Als een van de belangrijkste leden van de sco speelt China een belangrijke rol. China heeft bij de behandeling van internationale aangelegenheden altijd gepleit voor de gelijkheidsdialoog in plaats van voor conflicten, roept op tot samenwerking en ontwikkeling, in plaats van elkaars sancties, onthult een verantwoordelijke grote landelijke stijl, wordt een sterke beveiliging die de regionale en wereldstabiliteit bewaakt, de omringende landen en de belangrijke motor van wereldwijde economische ontwikkeling trekt. De wereld heeft China nodig, en de ontwikkeling van de sco ook.

 

Als het gaat om de rol van China, moeten we het hebben over het One Belt And One Road-initiatief. In de afgelopen vijf jaar heeft China, in het kader van het initiatief en de wereld, inclusief de sco-lidstaten, de gelieerde, wederzijds voordelige en win- win bilaterale en multilaterale samenwerking, voor nationale economische en sociale ontwikkeling langs de geïnjecteerd met een sterke macht. China's invloed in deze organisatie en op het internationale toneel groeit.

 

 

Het volledige gebruik van het SCO-platform om de economische ontwikkeling te bevorderen, is een onderwerp van gemeenschappelijke zorg voor alle partijen. Sinds de uitbreiding geniet de sco van grotere geografische en economische voordelen en moeten landen de samenwerking op het gebied van transport versterken. in het belang van de meeste lidstaten om de bouw van sco-financieringsplatforms te bevorderen en kwesties zoals "One Belt And One Road" -constructie en de geïntegreerde ontwikkeling van de sco te bespreken.


Een paar:Iedereen Is de schaduw van de jeugd Volgende:Acrylproducten Proces