Alle zes studenten In de slaapzaal werden toegelaten Tsinghua University en de Universiteit van Peking

- Jun 26, 2018-

Alle zes studenten in de slaapzaal werden toegelaten Tsinghua University en de Universiteit van Peking

      "Klassen zorgen voor een sfeer van leren in de klas, en de sfeer van het studentenhuis is wat komt er na school.therefore stel ik voor om samen te werken naar de slaapzaal Verdrag formuleren en te observeren het gewetensvol en strikt." " Kuang zei.

Hij geeft het teken aan de verslaggever heeft zes namen van slaapzaal Conventie: wanneer de lessen van de nacht na een half uur, kan het doen van persoonlijke interieur, chat, eten snacks, kan komen aan de problemen in het leerproces van de dag te bespreken; 11:10 na dat je moet zwijgen en hard studeert voor yourself.0:00 uitschakelen de slaapzaal lichten om de slapende tijd van de slaapzaal leden.

Deze zes jonge van changsha, hengyang, yueyang, respectievelijk had zeer verschillende leefgewoonten, maar daar heb ik de slaapkamer Verdrag, hun studie, het leven tempo is zeer consistente.

"Onderschat niet de 1 uur 20 minuten in deze slaapzaal, de voortgang van de studie buiten de klas, dat wil zeggen op 1 uur 20 minuten elke dag.

Als leraar CAI zhonghua een uniforme taak aan de groep van de chemie toegewezen, wij doen het samen in de slaapzaal en elkaar vragen hoe ze zouden gaan voor het uitschakelen van de lichten.

Dit is ook het "geheim" slaapzaal 224 van succes." Kuang zei.Een paar:Daarom moeten wij de Skin Care producten Volgende:Een overstroming die de Bitcoin-productie vertraagt? Sichuan mensen lachten na buitenlandse media-rapporten